03 Mayıs 2023

“Uçtan uca çalışan deneyiminin nabzını tutuyoruz”

ekonomist sanem bayrakli.webp

İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Direktörümüz Sanem Bayraklı, Ekonomist dergisine verdiği röportajda insan kaynakları uygulamalarımızı ve gelecek dönem hedeflerimizi aktardı.

Zer’in kadrosunun ağırlıklı olarak satın alma uzmanlarından oluştuğunu belirten Bayraklı, “2023 yılının başından bu yana bir önceki yıldan eksik kadrolarımız ile 15 kişiye istihdam yaratabileceğimizi öngörüyoruz. Ayrıca, ZerUP staj programımız kapsamında üniversitelerin 3’üncü ve 4’üncü sınıflarında okuyan 15 stajyer arkadaşımız da yaz döneminde bizimle olacak.” diyerek istihdam hedefimizi paylaştı.

Bayraklı, pandemi ile birlikte hibrit çalışma düzeninin kalıcı hale geldiğini paylaştı ve  “Zer olarak uzaktan çalışma sistemine, daha önce de haftada bir gün bu hakkı tanıdığımız ve altyapımız hazır olduğu için kolay adapte olduk. Pandeminin etkileri büyük ölçüde ortadan kalkmasına rağmen, çalışma arkadaşlarımızın da isteğiyle, hibrit çalışma düzenine geçtik. Hibrit çalışma ile elde ettiğimiz üretkenliğin maskelediği şartlar olabileceğini de bu süreçte keşfettik. Bu noktada esenlik uygulamaları, anda kalma gibi çalışanın ruh haline dokunan eğitimler, sosyal iletişimleri ve etkinlikleri artırmak, çalışanlarımızın başarılarını, refahlarını destekleyen ödüller oluşturmak için farklı uygulamaları devreye aldık.” dedi ve çalışma ikliminin iyileştirilmesi ve çalışan deneyimi başlıklarının 2023 yılı hedeflerinde öne çıktığını belirtti.

 TÜMÜNÜ OKU 

Paylaş