02 Temmuz 2020

Genel Müdürümüz Mehmet Apak koronavirüs salgınının tedarik zincirine etkilerini değerlendirdi

32 covid19 1000x550 100

Genel Müdürümüz Mehmet Apak Tedarik Zinciri Yönetimi Derneği'nin hazırladığı TEDAR Dergisi'nde koronavirüs salgınının tedarik zincirine etkilerini değerlendirerek, Türkiye’de satın alma sektörünün dinamosu konumundaki Zer’in salgın sürecinde iş ortakları ve çözüm ortaklarına sunduğu hizmetleri paylaştı.

Apak, salgının satın almaya etkisini değerlendirirken şirketler için satın almada maliyet tasarrufunun bu yeni durumla birlikte hayati değer kazandığını vurguladı. COVID-19 sonrası süreçte müşteriler açısından maliyetleri düşürme ve satın alma performansını artırma, tedarikçiler açısından ise iş sürekliliğini sağlama ve salgının getirdiği yeni şartlara uyum sağlama hedefleri büyük önem kazanacak diyen Apak, salgın travmasını atlatmada Zer’in öncüsü olduğu uzun soluklu ve etkileşimli iş birlikteliğinin önemine değinerek Zer’in salgın sürecindeki çalışmalarını paylaştı.   

Apak ayrıca salgın sonrası süreçte Zer’in sahip olduğu dijital altyapı ve yetenekleri maksimum seviyede kullanarak, bu dönemden öğrenilenlerle zenginleşen beceri setiyle müşterileri ve tedarikçileri arasında fayda köprüsü olmaya, iş birliktelikleri geliştirerek ortak faydaya odaklanmaya devam edeceğini belirtti.


 

 TÜMÜNÜ OKU 

Paylaş