23 Mayıs 2023

Hayalimiz Benzer’de büyük ödülün kazananı Ekol Lojistik!

hayalimiz benzer ekol lojistik.webp

Hayalimiz Benzer İş Birliği Programı kapsamında 2022 yılında bir yıl boyunca takip ettiğimiz projeler arasından gösterdiği gelişim ile öne çıkarak büyük ödülün kazananı Ekol Lojistik’in “Lotus Lojistik Merkezi GES” projesi ile oldu.

Programa uygulama kategorisinde katılan ve Lotus Lojistik tesisinin enerji ihtiyacının %60-65'ini güneş enerjisi ile karşılanmasını hedefleyen projenin gelişimi bir yıl boyunca gönüllü Zer elçileri tarafından takip edildi. Takip süreci boyunca sera gazı emisyonlarının azaltılması ve temiz enerji üretimin desteklenmesi için Lotus Lojistik tesisinin panel kurulumları tamamlandı ve projenin yaygınlaştırılması noktasında Lavanta Tesisi’nde de GES Projesi kurulumu için çalışmalar devam ediyor.

Zer olarak bir yıl boyunca gösterdiği gelişimle büyük ödülü almaya hak kazanan Ekol Lojistik adına Türk Eğitim Vakfı bünyesinde oluşturulan Mustafa V. Koç burs Fonu’na yaptığımız bağış ile 3 kız lise öğrencisinin eğitimine destek olacağız.

Daha iyi bir gelecek için sorumluluk alan ve bir yıl boyunca gösterdiği gelişimle büyük ödüle layık görülen Ekol Lojistik’i tebrik ediyoruz.

Paylaş