22 Nisan 2024

Temiziş Ofset & Dijital Hayalimiz Benzer’de büyük ödülün kazananı!

hayalimiz benzer temiziş ofset.webp

‘Geleceğimiz için sorumluluklarımız ortak, Hayalimiz Benzer’ mesajıyla 2019 yılında yola çıktığımız Hayalimiz Benzer İş Birliği Programının beşinci ve son yılında, yıl boyunca gelişimini takip ettiğimiz projeler arasından öne çıkarak büyük ödülü kazanan proje, tedarikçimiz Temiziş Ofset & Dijital’in Çevreci Baskı Sistemleri projesi oldu.

Çevreci Baskı Sistemleri projesi; konvansiyonel baskı tekniklerinde kullanılan kimyasal madde, metal kalıp kullanımı ve baskı kalıbı pozlama süreçlerindeki su kullanımını azaltarak daha az enerji tüketimi ile karbon ayak izini azaltmayı hedefiyle fikir projesi olarak Hayalimiz Benzer’e katılmıştı.

Projenin hayata geçtiği ilk yılda; hazne suyu kullanımında yüzde 83 azalma sağlanırken, kimyasal maddelerin kullanımında ortalama yüzde 70 azalma sağlanarak başarılı sonuçlar elde edildi.

Fikirle başlayan yolculuğu uygulamaya dönüştürerek büyük ödüle layık görülen Temiziş Ofset & Dijital adına Türk Eğitim Vakfı (TEV) bünyesinde oluşturulan Mustafa V. Koç Burs Fonu’na yaptığımız bağış ile üç kız lise öğrencisinin eğitimine destek olduk.

Başarılı projesi için Temiziş Ofset & Dijital’i tebrik ediyor, dünyamızın geleceği için sağladıkları katkıdan mutluluk duyuyoruz.

Paylaş